Acasă Cum facem
Cum facem

Ne implicam inca de la inceput prin consilierea investitorilor pentru definirea temei specifice de proiectare . In calitate de proiectant general, asiguram realizarea proiectelor la toate specialitatile, urmarind obtinera raportului optim  intre partea functionala, cea estetica si cea economica. Ne implicam in procesul de obtinere a avizelor si autorizatiilor necesare.

Planificarea, alocarea resurselor, coordonarea, controlul si comunicarea reprezinta factorii cheie in realizarea managementului si executiei oricarei investitii . Lucrul in sistem Design & Build asigura flexibilite, putere de anticipare si reactii prompte, in orice situatie aparuta  pe parcursul desfasurarii lucrarilor.

Prin personalul calificat si tehnologia de care dispunem, realizam lucrari complexe, din faza de fundatii speciale, sapaturi deschise si top-down, infrastructura, suprastructura, lucrari de arhitectura si instalatii pana la predarea la cheie a investitiei, respectind normele de sanatate si securitate a muncii si cele de mediu.